De kracht van een beeld dat een verhaal vertelt. Of een verhaal vatten in een beeld.


Sinds een viertal jaar heb ik plots ook de stap gemaakt van digitaal naar de fysieke wereld. Verf spuiten op een muur, kleuren mengen, smeren met borstels. Houtskooltekeningen op groot formaat of voorzichtig krassen, vanuit technieken en materialen experimenteren en verrast worden door de creaties. Maar ook ontdekken dat het proces even belangrijk is als het resultaat. Ik geloof ook wel in het feit dat als je iets kan/mag maken waar je connectie mee voelt, of liefde voor hebt, dat dat zich ook zal tonen in het eindresultaat. Mensen kunnen zich dan met je werk verbinden, zien hun eigen verhaal gespiegeld.

Dus niet creëren voor mezelf, maar in opdracht van, betekent voor mij zeer goed afstemmen of ik het onderwerp echt voel. Dat kunnen we alleen samen ontdekken. Kijk alvast even naar mijn Instagram account of hieronder voor wat sfeerbeelden.

Ik werk vaak met druktechnieken, dat creëert een bepaalde sfeer, maar geeft ook de mogelijkheid om beperkte oplages manueel te drukken. Zo is elke afdruk bezield en een mooi tegengewicht voor de commerciele online printwereld.

“Deze website is volop in ontwikkeling, net zoals ik ;).”